About

At a Glance


Hair-extensions hairdresser, Hår extensions, hair-extensions, hår extensions kbh, extensions frisør, extensions, hairekstensions, hårekstensions

discription:
Vi laver hair-externsions, der er i en eksklusivt og naturlig kvalitet, og som opfylder hver enkelte kundes individuelle behov bedst muligt.

Hos GLAY hår extensions tilbyder vi dig alt det bedste inden for hair-extensions verdenen; de mest skånsomme og usynlige påsætningsmetoder, en unik kvalitet af extensions der føles som dit eget hår og som kan påsættes igen og igen og et væld af muligheder, hvad enten det er ekstra fylde eller den helt store makeover fra kort til langt, fyldigt hår.

GLAY hair-extensions er lavet af 100 % ægte hår forarbejdet med kvalitetsprodukter der gør håret stærkt og smidigt og bevarer det naturlige look. Du kan genbruge håret og nogle gange helt op til 2 år!

Vi laver hårpåsætninger med to metoder; tape-metoden og flettemetoden. De er to af de mest skånsomme metoder på markedet, samtidig med de giver et yderst naturligt resultat.

Vi har lavet hair-extensions siden 2006 og har også undervist og uddannet andre frisører i det.

Specialties

What We Do Best

Connect

Join Our Network

Toftegårds Pl. 4
København, DK
+45 81 93 63 86

Is this your company? Log in to update your information.